web counter

  

8 причини да си купите Power Bank

В днешно време всеки се стреми да е в крак с технологичните тенденции. Всеки иска да има модерен и функционален смартфон, таблет или електронна книга, с които да извършва стотици дейносности. Естествено и всеки се е сблъсквал с основния недостатък на тези устройства – бързото изтощаване на батерията. Колко пъти Ви се е случвало да се запитате „а сега как да си заредя телефона“?  Това е и причината да искаме да Ви запознаем с Power Bank.

 

Power Bank представлява допълнителна външна батерия или по друг начин погледнато - портативно зарядно устройство за телефони и други дребни уреди, което има изключителни ползи за собственика му. Ще Ви дадем 8 причини да се сдобиете с тази модерна джаджа.

 

    1. 1. Power Bank е устройство, което ще Ви спаси в натоварените дни. В днешно време ежедневието на всеки е забързано и натоварено. Не винаги имаме възможността да заредим така важния телефон или таблет вкъщи и точно, когато ни трябва най-много – нямаме батерия дори за един телефонен разговор.

 

    1. 2. Power Bank е компактен и удобен. Малките му размери позволяват да бъде носен навсякъде и по всяко време. Можете да го сложите в дамската чанта, раницата, бизнес куфарчето и т.н.

 

    1. 3. Чрез Power Bank  можете да зареждате телефона или друго Ваше устройство, докато сте в движение. Помислете колко ще е удобно, докато отивате до работното място, училището или просто пътувате в някаква посока да имате възможност да заредите Вашите смартфон или таблет.

 

    1. 4. Ако сте любители на къмпингите и ходенето на палатки, то Power Bank е отлично решение за проблема със зареждането на важните устройства .

 

    1. 5. В общия случай Power Bank  има допълнителни екстри – вграден говорител или колонка. Винаги може да бъде използван като hands free докато шофирате или правите нещо вкъщи.

 

    1. 6. Power Bank Ви позволява зареждане на устройството до няколко пъти. Могат да бъдат намерени Power Bank-и, с които можете да заредите телефона си до 5 пъти.

 

    1. 7. Power Bank използва Li-ion или Li-Pol технология. Това означава, че външната батерия има нисък саморазряд, работен режим от -20 до +50 градуса и е сравнително лесна за поддръжка.

 

   1. 8. Power Bank  е поредният аксесоар за Вашия смартфон или таблет, но за разлика от многобройните калъфи, слушалки или dust plug-ове, които сте натрупали, има доста повече ползи за Вас и устройството Ви, като Ви позволява да се възползвате максимално от удобствата на съвременните джаджи.

 

Това бяха  осемте  причини, които смятаме, че са достатъчно основателни, за да си купите Power Bank. Тези устройства навлизат все повече както на световния, така и на българския пазар, като стават все по-достъпни и с все по-добри характеристики. Ако притежавате смартфон, таблет или друг апарат, който се нуждае от често зареждане, то не се колебайте, а си изберете нов батериен аксесоар, какъвто е Power Bank.