web counter

  

Батерии за Винтоверти

Акумулаторните батерии са много важни при работата на вашите всички видове винтоверти. Доста често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните батерии за винтоверти, които се използват в домашни условия. Трябва да бъдете внимателни при смяната им и ако почувствате затруднение да се обърнете към специализиран сервиз за батерии, какъвто е Battery Center.

Различните марки винтоверти работят с различни батерии - Никел Кадмий (NiCd), никел метал хидрид (NiMH), и литиево-полимерни (LiPo). Всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Типът на акумулаторния пакет на винтовертите, които използвате у дома или на работ, ще намерите изписан върху самия продукт или опаковката му. Оригиналните батерии за винтоверти струват скъпо, за това когато решите да сменяте батерията е добре да я извадите и занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид и по модела донесен от вас ще изработят нова, функционална и пълноценна. Ако не можете или по някаква причина не искате да вадите батерията от вашия винтоверт, то тогава най-добре занесете цялото устройство в сервиза.

Едно от най-честите погрешни схващания за клетките и акумулаторните пакети, захранващи винтоверти, са че батерията на тези устройства е само една. Истината обаче е, че акумулаторният пакет е изработен от различен брой отделни батерии, наречени клетки, които са свързани заедно.

Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на винтоверти, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Конфигурацията от батерии ще бъде изработена специално за вашите нужди и цели. В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички видове винтоверти. Извършваме доставки в София и цялата страна! Свържете се с нас на телефони 02 442 63 36, 0884 167 330, 0884 440 301 или изпратете безплатно запитване от ТУК

Упътване за употреба на батерия за винтоверт

Артикули 1 до 12 от общо 69

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от общо 69

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5