web counter

  

Пожароизвестителни системи

Батерии за пожароизвестителни системи

Има различни алармени системи, които се използват в домашни и професионални условия. Най-разпространените видове охранителна техника, може би са пожароизвестителните системи. Всички те се захранват от батерии, които са важни са правилното функциониране на устройствата. Не само контролния панел при всички пожароизвестителни системи се нуждае от батерия, за да работи, но също така и предавателите, детекторите и другите аксесоари, характерни за този вид устройства.

В домашни условия е хубаво да имате резервна батерия за пожароизвестителната система, за да можете да я смените при нужда. Най-добре е да си закупите такава още при първоначалната покупка на охранителна техника, но ако сте забравили да го направите в Battery Center ще откриете батерии за почти всички видове пожароизвестителни системи.

Когато батерията на вашата пожароизвестителна система се изхаби е много важно да не забравите първо да я изключите. Също така много важно е да не забравяйте да тествате новата предварително. За да сте сигурни, че новата батерия е изправна и, че е в срок на годност трябва да тествате съответно детекторите на своите пожароизвестителни системи - детектори за движение, детектори за топлина и дим и др.

При повечето пожароизвестителни системи се използват капсуловани оловни клетки, които можете да откриете в нашия електронен магазин.

Артикули 1 до 12 от общо 87

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от общо 87

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5