web counter

  

Радиоуправляеми модели

Батерии за радиоуправляеми модели

Акумулаторни батерии имат драматично влияние върху работата на вашите радиоуправляеми модели. Доста често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните клетки на техните колички с дистанционно. Трябва да бъдете внимателни при смяната им и ако почувствате затруднение да се обърнете към специализиран сервиз за батерии какъвто е Battery Center.

Различните радиоуправляеми модели работят с различни батерии - Никел Кадмий (NiCd), никел метал хидрид (NiMH), и литиево-полимерни (LiPo) клетки, които са най-често използваните, но трябва да бъдат зареждани и съхранявани по различен начин. На всичко отгоре всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Типът на акумулаторния пакет на вашите радиоуправляеми самолети и колички най-вероятно е изписан върху самата играчка , но в повечето случай, когато решите да сменяте батерията е добре да извадите я и да я занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид. Ако не можете или по някаква причина не искате да вадите батерията от вашите радиоуправляеми модели, то тогава най-добре занесете цялото устройство в сервиза.

Може би най-добрият вариант е да използвате литиеви батерии.

Литиеви клетки имат много ниска степен на саморазреждане. В действителност, ако сложите литиева батерия, на своите радиоуправляеми колички можете да я заредите през есента и тя все още ще има достатъчно мощност, за да лети през пролетта, след като е стояла на рафта в продължение на няколко месеца.

Литиево-полимерни батерии са наистина ефективни при захранването на подобен вид устройства, поради високия си капацитет, висока производителност на напрежение и ниско тегло.

Един от най-честите погрешни схващания за клетките и акумулаторните пакети, захранващи радиоуправляеми модели, са че батерията е само една. Истината, обаче е, че акумулаторния пакет е изработен от различен брой отделни батерии, наречени клетки, които са свързани заедно.Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на колички с дистанционно, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Конфигурацията от батерии ще бъде изработена специално за вашите нужди и цели

В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички радиоуправляеми.

Артикули 1 до 12 от общо 71

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Артикули 1 до 12 от общо 71

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5