web counter

  

Безжични телефони и бебефони

Батерии за безжични телефони

Повечето от безжичните телефони в домовете ни са доста издръжливи, щом става дума за батериите им. Като цяло, акумулаторния пакет в повечето безжични телефони издържа около 500-800 презареждания. Това се равнява на близо две години ползване. След като батерията на домашният ви телефон започне да пада много бързо ще се наложи да я смените.

За да смените батериите, трябва да я откачите от телефона, като внимавате да не се огъне или счупи. Това е много важно, защото ако конекторите са повредени, целият телефон ще трябва да бъде заменен. Най-добре е да откачите акумулаторни пакет на своя безжичен телефон и да я занесете в сервиз за батерии, какъвто е Battery Center. Там специалистите ще могат точно да видят какъв е вида на акумулаторния пакет и по негов модел ще направят нова батерия за домашния ви телефон.

Ако имате проблеми с изваждането на батерията, можете да донесете цялата слушалка в сервиза или да се свържете с нашите специалисти по телефона, за да могат да ви кажат какво да направите Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на безжични телефони, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет за захранване на телефона ви от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Ние продаваме батерии за всички основни модели безжични телефони от различни марки.

След като имате инсталирана нова батерия ще трябва да я заредите. Необходими са около 8 – 12 часа, за да бъде телефона готов за употреба.

Акумулаторни батерии за безжични телефони обикновено са NiCd или NiMH, като в Battery Center можем да направим батерия за всеки един модел безжичен телефон, за това не се колебайте, а се свържете с нас.

Артикули 1 до 12 от общо 31

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Артикули 1 до 12 от общо 31

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3