web counter

  

Детски колички

Батерии за детски колички

Детските коли изискват специален вид батерии с дълбоки цикли на батерията. Това означава, че батерията може да бъде почти напълно разредена, без да се повреди. Необходимо е да зареждате батериите на детските колички всяка нощ, за да запази пълното зареждане. Модерните модели детски колички имат зарядни устройствам които са автоматични и при тях не съществува риск от прекомерно зареждане. Ако детската количка, се използва само от време на време, батерията трябва да бъде зареждана малко веднъж месечно.Животът на батерията за всяка детска количка зависи от употребата и. Най-често извържат до 1-2 години.

За захранване на детските колички,( както и при инвалидните колички)могат да се използват 2 вида батерии – „гел” и AGM батерии.

Гел за батерии съдържат смес от сярна киселина, чиста вода, и фосфорна киселина, която образува гела. Тъй като няма течност в батерията, те не изтичат и не се нуждаят от поддръжка, като електролитните батерии. Освен това гел батериите имат дълъг жизнен цикъл и могат да работят добре при ниски температури.

AGM батериите имат абсорбиращо матово стъкло, затворено между плочите, наситени с електролитна киселина, които обаче не се разливат. Този "сандвич" дава възможност за равномерно разпределение на електролита над плочите, и намалява вероятността батерията да се повреди в следствие на удари и вибрации.

Пренасянето на двата вида батерии за детски колички е одобрено при пътуване със самолет

При избора на батерия за детски колички, не забравяйте да използвате реномираните марки на лицензираните доставчици, каквито са партньорите на BatteryCenter.

В нашия електронен магазин ще откриете батерии за всички марки и модели детски колички Нашата цел е 100% удовлетвореност на клиента, така че моля не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони.

Артикули 1 до 12 от общо 44

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Артикули 1 до 12 от общо 44

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4