web counter

  

Касови апарати

Батерии за касови апарати

Всички касови апарати работят на батерии. Доста често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните клетки на касовите апарати. Трябва да бъдете внимателни при смяната им и ако почувствате затруднение да се обърнете към специализиран сервиз за батерии какъвто е Battery Center.

Различните касови апарати работят с различни батерии - Никел Кадмий (NiCd), никел метал хидрид (NiMH), и литиево-полимерни (LiPo). Всички те се съхраняват по различен начин и на всичко отгоре, всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Типът на акумулаторния пакет на вашите касови апарати най-вероятно е изписан върху самата играчка , но в повечето случай, когато решите да сменяте батерията е добре да извадите я и да я занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид. Ако не можете или по някаква причина не искате да вадите батерията от вашите касови апарати, то тогава най-добре занесете цялото устройство в сервиза.

Един от най-честите погрешни схващания за клетките и акумулаторните пакети, захранващи касови апарати, са че батерията е само една. Истината, обаче е, че акумулаторния пакет е изработен от различен брой отделни батерии, наречени клетки, които са свързани заедно.

Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на касови апарати, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена.Конфигурацията от батерии ще бъде изработена специално за вашите нужди и цели. В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички видове касови апарати.

Артикули 1 до 12 от общо 42

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Артикули 1 до 12 от общо 42

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4