web counter

  

Прахосмукачки

Батерии за прахосмукачки

Акумулаторни батерии имат драматично влияние върху работата на някои модели ръчни прахосмукачки. Тези модели могат да бъдат захранени с различни акумулаторни клетки - никел кадмий (NiCd), никел метал хидрид (NiMH), и литиево-полимерни (LiPo). Освен това всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията Типът на акумулаторния пакет на вашата прахосмукачка зависи от много неща. Ако искате да разберете какъв вид е батерията ви трябва да потърсете надпис, който вероятно е изписан върху самата прахосмукачка, опаковката или упътването и. Когато дойде време да смените батерията на своята прахосмукачка е добре да извадите я и да я занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид. Ако не можете или по някаква причина не искате да вадите батерията от прахосмукачката, то тогава най-добре занесете цялото устройство в сервиза. Доста често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните клетки на техните колички с дистанционно.

Трябва да бъдете внимателни при смяната им и ако почувствате затруднение да се обърнете към специализирам сервиз за батерии какъвто е Battery Center. Един от най-честите погрешни схващания за клетките и акумулаторните пакети, захранващи почти всички прахосмукачки не са много, а е само една. Истината, обаче е, че акумулаторния пакет е изработен от различен брой отделни батерии, наречени клетки, които са свързани заедно.

Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на прахосмукачки, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Конфигурацията от батерии ще бъде изработена специално за вашите нужди и цели.

В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички марки и модели прахосмукачки.

Артикули 1 до 12 от общо 21

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2

Артикули 1 до 12 от общо 21

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2