web counter

  

Радиостанции

Батерии за радиостанции

Повечето от радиостанции, които използваме са доста издръжливи, щом става дума за батериите им. Като цяло, акумулаторния пакет в повечето радиостанции издържа над 800 презареждания. Това се равнява на близо две години ползване. След като батерията на вашата радиостанция започне да пада много бързо ще се наложи да я смените.

За да смените батериите, трябва да ги извадите от станцията, като внимавате да не се огъне или счупи. Това е много важно, защото в противен случай ще подредите електрониката на цялата радиостанция. Най-добре е да откачите батерията на своята радиостанцията и да я занесете в сервиз за батерии, какъвто е Battery Center. Там специалистите ще могат точно да видят какъв е вида на акумулаторния пакет и по негов модел ще направят нова батерия за устройството ви. Ако имате проблеми с изваждането на батерията, можете да донесете цялата слушалка в сервиза или да се свържете с нашите специалисти по телефона, за да могат да ви кажат какво да направите.

Няма причина да плащате извънредно високите суми на производителите на радиостанции, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет за захранване на радиостанции от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Ние продаваме батерии за всички основни модели радиостанции от различни марки.

След като имате инсталирана нова батерия ще трябва да я заредите. Необходими са около 8 – 12 часа, за да бъде вашата радиостанция готова за употреба.

Акумулаторни батерии за радиостанции обикновено са NiCd или NiMH, които могат да бъдат са разположени в акумулаторни пакети по няколко броя или да бъдат използвани самостоятелно. В Battery Center можем да направим батерия за всички модели радиостанции, за това не се колебайте, а се свържете с нас.

Артикули 1 до 12 от общо 48

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Артикули 1 до 12 от общо 48

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4