web counter

  

Самобръсначки и машинки за подстригване

Батерии за самобръсначки

Повечето самобръсначки, които използваме у дома се захранват с акумулаторни батерии. Често се случва хората да повредят или по друг начин да намалят живота на акумулаторните клетки на техните самобръсначки, защото не знаят как да боравят с тях. Бъдете внимателни при смяната им, а ако почувствате затруднение можете да се обърнете към специализиран сервиз за изработка иа ремонт на батерии какъвто е Battery Center.

Различните модели самобръсначки работят с различни батерии, който се съхраняват по различен начин - Никел Кадмий (NiCd), никел метал хидрид (NiMH), и литиево-полимерни (LiPo). На всичко отгоре всеки модел може да изисква различен брой клетки или конфигурация на батерията. Типът на акумулаторния пакет на вашата самобръсначка зависи от модела и производителя. Често видът батерии за самобръсначка са изписани върху самото устройство, кутията или упътването му. Всяка батерия , обаче си има свои жизнен цикъл и в един момент трябва да бъде сменена. Когато дойде време за това трябва да извадите батерията внимателно и най-добре е да я занесете в сервиз, където най-точно ще определят нейният вид и ще направят нова, функционираща батерия специално за вашата самобръсначка. Ако не можете или по някаква причина не искате да вадите батерията от самобръсначката, то тогава най-добре занесете цялото устройство в сервиза.

Трябва да знаете, че батериите за самобръсначки представляват конфигурация от няколко клетки, които са свързани, за да работят заедно. Не е нужно да плащате извънредно големи суми на производителите на самобръсначки, за да се сдобиете с нова батерия, когато можете да си купите напълно функционален акумулаторен пакет от нашия онлайн магазин на много по-ниска цена. Конфигурацията от батерии ще бъде изработена специално за вашите нужди и цели.

В Battery Center продаваме и изработваме батерии за всички видове самобръсначки.

Артикули 1 до 12 от общо 31

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Артикули 1 до 12 от общо 31

Задай в низходяща посока
на страница

Таблица  Списък 

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3