real time web analytics

За въпроси и поръчки
0884 795 500

Доставка

Онлайн магазинът за батерии BatteryCenter.bg извършва доставките на поръчаните от Вас стоки с две куриерски фирми - "Еконт Експрес" и "Спиди". При направата на поръчка имате възможност да избирате измежду 4 различни опции за доставка:

  • Еконт Експрес - до офис
  • Еконт Експрес - до адрес
  • Спиди - офис
  • Спиди - до адрес

 

Доставките "Еконт Експрес - до офис", "Еконт Експрес - до адрес", "Спиди - до офис" и "Спиди - до адрес" се извършват в рамките на следващия работен ден, след като сте потвърдили Вашата поръчка по телефона (наш сътрудник ще се свърже с Вас, възможно най-скоро). Изключение правят случаите, в които доставките до Вашето населено място се извършват по график от съответната фирма. 

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената за доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от обема и теглото на избраните стоки, както и от дестинацията, към която ще бъде изпратена. Когато финализирате поръчка, автоматично ще бъде изчислена цената за нейната доставка при четирите опции.

 

СРОК ЗА ДОСТАВКА

Ние се стараем да обработим Вашата поръчка на същия или най-късно на следващия ден.  В случаите, когато поръчката е направена през почивен ден (уикенд или официален неработен ден), тя ще бъде обработена на  първия работен ден. Денят, в който обработим поръчката, ще я подадем на съответната куриерска фирма. Доставките "Еконт Експрес - до офис", "Еконт Експрес - до адрес",  "Спиди - до офис" и "Спиди - до адрес" се извършват в рамките на следващия работен ден, след като сте потвърдили Вашата поръчка по телефона (наш сътрудник ще се свърже с Вас, възможно най-скоро). Изключение правят случаите, в които доставките до Вашето населено място се извършват по график от съответната фирма. Доставката "Спиди Икономична" се извършва в рамките на до 2 работни дни

 

ВРЕМЕ НА ДОСТАВКА

Доставките се извършват от 9.00 ч до 18.00 ч в работни дни.

Доставянето на Вашата поръчка се изпълнява на следващия работен ден, ако е направена до 16:00 часа и е с наложен платеж.  Ако е направена след този час, пратката Ви ще бъде обработена и изпратена на следващия работен ден, а доставена на по-следващия или в зависимост от Вашето желание.

Доставката на акумулаторни пакети се изпълнява до 5 (пет) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 12.00 часа. Ако е направена след този час за начало се взема следващия работен ден.

Когато плащането на поръчката е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/ за дата на заявката се смята денят на получаване на плащането по сметката на BatteryCenter.bg.

В този случай служител на BatteryCenter.bg ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще пристигне Вашата пратка.

Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

ВАЖНО!

Със заплащането на цената на поръчката и полагането на подписа си върху документите за доставка Вие давате своето съгласие с вида и съдържанието на доставката. Батери Център ООД като собственик на www.batterycenter.bg не носи отговорност в случай на щета в пратката, констатирана от Вас на по-късен етап. 

 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ДОСТАВКА

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, или ако се предвиди забавяне на комплектуването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще ви бъдат предложени алтернативни артикули (цветове, десени) със същото качество и цена или нов срок за доставка, или отстъпка. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното ви съгласие с променените условия.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки