real time web analytics

За въпроси и поръчки
0884 795 500

Начин на плащане

ПЛАЩАНЕ В БРОЙ ПРИ ДОСТАВКА /НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ/

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Комисионната за наложен платеж е за сметка на КУПУВАЧА. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Заявителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват чрез куриер или по начин, допълнително уговорен между страните.

ПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНА/КРЕДИТНА БАНКОВА КАРТА

При избиране на този метод на плащане имате  възможност да направите плащане по Вашата поръчка веднага с банкови карти с марките на БОРИКА , Visa и MasterCard, Verified by Visa и Mastercard SecureCode.

При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на КУПУВАЧА от страна на МАГАЗИНА, Батери Център ООД, собственик на електронен магазин www.batterycenter.bg, изплаща сумата не по-късно от 30 работни дни, считано от датата, на която КУПУВАЧЪТ е направил рекламация, чрез  нареждане на обратна операция по картата.

БАНКОВ ПРЕВОД

При избиране на този метод, можете да извършите банков превод към сметка на Batterycenter. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера. При необходимост от възстановяване на частични или цялостни плащания на Заявителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по банков път по сметката, използвана от Заявителя или по начин, допълнително уговорен между страните.

Банковите реквизите са следните:

Получател:

БАТЕРИ ЦЕНТЪР ООД

ЕИК:

205858421

IBAN:

BG88UBBS80021089364740

BIC код:

UBBSBGSF

банка:

ОББ

 

Като основание за плащането, можете да посочите номера на Вашата поръчка или да изискате проформа фактура, по която да направите самото плащане.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки