real time web analytics

За въпроси и поръчки
0884 795 500

За нас

.

.

.

.

.

.

.

.

Батери Център ООД - Онлайн магазинът за батерии, зарядни устройства и други аксесоари.

BatteryCenter.bg e собственост на фирма Батери Център ООД.

Батери Център ООД има повече от 20 години опит в доставките, инженеринга и сервиза на портативни Ni-Cd (никел-кадмиеви), Ni-Mh (никел метал хидридни), Li-ion (литиево йонни) и Li-Pol (литиево полимерни) акумулаторни батерии, първични литиеви и алкални батерии, термосвиваемо фолио, както и различни видове зарядни устройства за зареждаеми батерии.


Основен предмет на дейност на Батери Център ООД е изработката на акумулаторни пакети по поръчка за уреди и устройства, използвани в бита и индустрията – батерии за различни акумулаторни инструменти (винтоверти, къртачи, шлайфове и други), медицинска техника, аварийно и евакуационно осветление, радиостанции, играчки, касови апарати, навигационни системи за автомобили, топломери, безжични стационарни телефони, машинки за подстригване, прахосмукачки, геодезични прибори, специални комуникации и GPS устройства, както и много други.


През 2014 г. открихме нов модерен акумулаторен център и внедрихме нова пункшвайц машина за точкова заварка, което позволява изработването на заварки на никелови ленти с дебелина по-голяма от 0.5 мм и най-различни накрайници за свързване с устройството, както и пакети от Li-ion клетки.


Батери Център ООД разполага с пълната гама литиеви, Li-ion и Li-Pol батерии, които можете да поръчате и в интернет магазина на фирмата – www.batterycenter.bg . Усилията на екипа на фирмата са насочени главно в популялизирането и продажбата на батерии, произведени по най-новите технологии и с най-високата енергийна плътност (Li, Li-ion, Li-Pol и др.). Само тяхното технологично развитие ще осигури напредък на съвременните технически мобилни устройства, които се нуждаят от все повече енергия, което е световен проблем.


Нашата фирма със своята дейност е изключително близка до клиента и затова в нашите усилия главна роля заема отношението ни към клиента, независимо дали е любител или корпоративен партньор. Ние се стремим по всякакъв начин да улесним клиента, като наблягаме на внимателните и задълбочени консултации, логистични облекчения, награди, бонуси, реални отстъпки.

 

Защо трябва да изберете нас?


• Разполагаме с отлични специалисти и оборудване в областта на резервното електрозахранване и по-специално в областта на акумулаторните батерии.

• Само в Battery Center ще откриете много добро съотношение между цена, гаранция и качество на предлаганите стоки и услуги

• Даваме безплатни консултации на клиентите по всички въпроси, свързани с качествата на отделните продукти и начина за тяхната експлоатация през целия им жизнен цикъл

• Предлагаме добри отстъпки за количества и за редовни клиенти

 

С какво сме по-добри от другите?

• Вносители сме на стоките, които продаваме и даваме гаранция за тях

• Даваме гаранция за услугите, които извършваме

• Използваме качествени материали и специализирана техника за точкова заварка, зареждане и тестова апаратура

• Имаме повече от 20 години опит в бранша и многобройни, редовни клиенти от цялата страна и други съседни държави.

•Изпълняваме поръчките си в поетите срокове.

За запитвания и поръчки можете да ни намерите на телефон 02 442 63 36, 0884 440 500 или като се свържете с нас по и-мейл от ТУК 

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки