Батерии за инвалидни колички

Електрическите инвалидни колички, обикновено са много по-тежки от ръчните инвалидни колички, тъй като носещата рамка трябва да бъде по-силна, за да подкрепят батерията и двигатят.

Инвалидните колички изискват специален вид батерии с дълбоки цикли на батерията. Това означава, че батерията може да бъде почти напълно разредена, без да се повреди. Необходимо е да зареждате батериите на инвалидните колички всяка нощ, за да запази пълното зареждане. Модерните модели инвалидни колички имат зарядни устройства които са автоматични и при тях не съществува риск от прекомерно зареждане. Ако инвалидната количка, се използва само от време на време, батерията трябва да бъде зареждана малко веднъж месечно. Животът на батерията за инвалидна количка батерия зависи от употребата и. Най-често извържат до 1-2 години.

За захранване на инвалидните колички могат да се използват 2 вида батерии – „гел” и AGM батерии.

Гел за батерии съдържат смес от сярна киселина, чиста вода, и фосфорна киселина, която образува гела. Тъй като няма течност в батерията, те не изтичат и не се нуждаят от поддръжка, като електролитните батерии. Освен това гел батериите имат дълъг жизнен цикъл и могат да работят добре при ниски температури

AGM батериите имат абсорбиращо матово стъкло, затворено между плочите, наситени с електролитна киселина, които обаче не се разливат. Този "сандвич" дава възможност за равномерно разпределение на електролита над плочите, и намалява вероятността батерията да се повреди в следствие на удари и вибрации.

Пренасянето на двата вида батерии за инвалидни колички е одобрено при пътуване със самолет.

При избора на батерия за електрическа инвалидна количка, не забравяйте да използвате реномираните марки на лицензираните доставчици, каквито са партньорите на BatteryCenter.

В BatteryCenter Ще откриете батерии за всички марки и модели инвалидни колички Нашата цел е 100% удовлетвореност на клиента, така че моля не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони.

Батерии за инвалидни колички

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Продукта

на страница
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Продукта

на страница